• EspreeTear Stain & Spot Remover traanstreepverwijderaar

Espree Tear Stain & Spot Remover traanstreepverwijderaar,  verwijdert op milde wijze traanstrepen en andere verkleuringen in de vacht.

Geschikt voor:
Hond

Samenstelling:
Gezuiverd water, Kamille-extract, Kamfer, Conditioner.

Indicatie(s):
Espree Tear Stain & Spot Remover voorkomt op een milde en veilige manier traanstrepen die veroorzaakt worden door extreem tranen bij honden.
Kan tevens gebruikt worden voor andere vlekken zoals urine, bloed, ontlasting en speeksel. Bevat geen bleek- en/of chemische middelen.

Eigenschappen per ingrediënt:
Zonder alcohol, Kamille en Kamfer herstellen de kleur en conditie van de vacht zonder dat deze uitdroogt of geïrriteerd raakt.
Veilig voor het gebruik rond de ogen en andere gevoelige plaatsen.

Dosering en toepassing:
Verkleurde plekken zachtjes inwrijven met een doekje waarop de Tear Stain remover is gedruppeld. Regelmatig herhalen tot de verkleuring verdwijnt.Het is zeer lastig om traanstrepen die al lange tijd bestaan volledig weg te krijgen. Voor het beste resultaat dient dan ook voordat traanstrepen kans zien om te ontstaan begonnen te worden met de inzet van Tear Stain Remover. Bij honden met een aanleg voor traanstrepen is het aan te raden om regelmatig met een doekje de
plekken schoon te maken.

Inhoud: 120 ml

Producent:
Espree Animal Products (USA)
Toelichting:
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.EspreeTear Stain & Spot Remover traanstreepverwijderaar

  • Merk: Espree
  • Model: Tear Stain & Spot Remover
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €15,25

  • Excl. BTW: €12,60

Tags: espree, traanstreepverwijderaar, tear-stain, spot-remover, hond, traanstrepen, lichte-vacht, vachtverkleuring