Hondenriemen Leer

Stel zelf een persoonlijke halsband en riem met naam samen voor uw hond! De halsbanden en lijnen voor honden zijn van runder nerf kwaliteitsleer en gevoerd met zacht lamsleer. Vele kleuren voor de buitenzijde en binnenzijde naar wens te combineren. Voor de geborduurde naam kunt u kiezen uit veel lettertypes en kleuren. De hondenriemen kunnen in dezelfde kleurcombinatie en  eventueel geborduurd met naam in combinatie te besteld worden. Omdat de halsband en riem speciaal voor uw hond op maat gemaakt is kunnen deze niet geruild of geretourneerd worden. Wij raden u dan ook aan om rustig de tijd te nemen in het plaatsen van uw bestelling. Kies het juiste lettertype, de juiste kleur borduursel en maak gebruik van de mogelijkheid de naam van uw hond met een hoofdletter te laten beginnen en vul dit goed in in het naamvak. Levertijd ca. 4 weken. Lees aandachtig de pagina Maat meten door hoe u de halsomvang van uw hond moet meten alvorens te bestellen.


Product vergelijk (0)


Hondenriem leer stel zelf samen! 18mm x 120cm

Hondenriem leer stel zelf samen! 18mm x 120cm

Hondenlijn Pro handgemaakt gemaakt van 4mm dik Zweeds nerf leer met een zachte voering in het handvat van nappa leer. De hondenriem is 18mm breed..

€47,50 Excl. BTW: €39,26

Hondenriem leer stel zelf samen! 18mm x 200cm

Hondenriem leer stel zelf samen! 18mm x 200cm

Hondenlijn Pro handgemaakt gemaakt van 4mm dik Zweeds nerf leer met een zachte voering in het handvat van nappa leer. De hondenriem is 18mm b..

€52,50 Excl. BTW: €43,39

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2