Hondenrugzakken

Hondenrugzakken zijn er in vele soorten en maten, ze bestaan al zo lang als mens en hond samenleven. Een hondenrugzak wordt meestal gebruikt tijdens lange wandelingen en op vakanties. De hondenrugzakken van Ruffwear zijn slim ontworpen met oog voor comfort, duurzaamheid en design.


Product vergelijk (0)


Hondenrugzak Ruffwear Appoach Pack campfire orange

Hondenrugzak Ruffwear Appoach Pack campfire orange

Hondenrugzak Ruffwear Approach pack orange poppy, deze rugzak onderscheidt zich van andere rugzakken door: Lichtgewicht tassen met een aerodynamische..

€109,95 Excl. BTW: €90,87

Hondenrugzak Ruffwear Palisades Pack met harnas

Hondenrugzak Ruffwear Palisades Pack met harnas

Hondenrugzak Ruffwear Palisades pack nieuw model met geïntegreerde invouwbare waterflessen. Het topproduct onder de hondenrugzakken: Lichtgewicht tas..

€199,95 Excl. BTW: €165,25

Hondenrugzak Ruffwear Appoach Pack meadow green uitverkocht

Hondenrugzak Ruffwear Appoach Pack meadow green uitverkocht

Hondenrugzak Ruffwear Approach pack meadow green, deze rugzak onderscheidt zich van andere rugzakken door: Lichtgewicht tassen met een aerodynamische..

€99,95 Excl. BTW: €82,60

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Ruffwear Hondenrugzakken

Het Ruffwear Approach pack is het instapmodel en heeft een perfecte pasvorm, voorzien van lichtgewicht aerodynamisch gevormde tassen draagt deze rugzak zeer comfortabel. Voorzien van een vijfpuntsbevestiging draagt dit bij aan een optimale verdeling van het gewicht tussen bijde zijden van de hond. Er is een handvat bevestigd aan de bovenzijde dit handvat is extra handig om honden ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is. Ruffwear Palisades pack, het topmodel hondenrugzak van Ruffwear onderscheidt zich van alle andere hondenrugzakken. Ook deze hondenrugzak is voorzien van lichtgewicht tassen en is aerodynamisch gevormd. Ze hebben een voorwaartse plaatsing waardoor er een perfecte gewichtsverdeling in de tassen tussen twee zijdes  ontstaat. Geïntegreerde invouwbare waterflessen met een inhoud van 1L aan weerszijde. Het Palisades pack is bevestigd op het Web Master Harness, op deze manier wordt een goede stabiliteit en gewichtsverdeling gegarandeerd met behoud van de volledige bewegingsvrijheid van de hond. De tassen zijn afneembaar, dit is ideaal tijdens rustpauzes en bij het oversteken van water. Het Web Master Harness wordt inclusief bij deze hondenrugzak geleverd en is dus ook los van de tassen te gebruiken. voorzien van waterdichte ritsen om spullen droog te houden en hoog reflecterende details voor een goede zichtbaarheid. Een aluminium bevestigingspunt om de lijn aan vast te maken en handige lussen om bijvoorbeeld speeltjes tussen te klemmen. Ook het palisades is voorzien van een gebalanceerd handvat om uw hond extra hulp te bieden wanneer dat nodig is. Kortom het Palisades pack hondenrugzak van Ruffwear is de beste keuze voor uw hond.