• Vitortho Vitamine A levertraan capsules honden

Vitortho Levertraan 1000mg honden

Natuurlijke bron van Vitamine A & D.
Olie van de Atlantische kabeljauw.

Levert 1000 IE Vitamine A en 200 IE Vitamine D3 per capsule.
Inhoud:90 softgels.

Vitamine A is een in vet oplosbaar Vitamine, met de werking van een anti-oxidant.
Vitamine A beïnvloed en is noodzakelijk voor praktisch elk proces in het lichaam van honden. Essentieel voor: 
   ●  normaal zicht
   ●  sterk immuunsysteem
   ●  gezonde vacht
   ●  voortplanting en vruchtbaarheid
   ●  normale groei, ook van de gewrichten
In tegenstelling tot de Vitamines B en C kan deze Vitamine worden opgeslagen in het  lichaam, dit betekent dat de juiste hoeveelheid Vitamine A gedoseerd moet worden om toxische verschijnselen te vermijden. De benodigde extra dosis van Vitamine A in de vorm van levertraan hangt af van het soort voedsel dat gegeven wordt, de conditie en levensfase van de hond. De behoefte aan vitamine A is voor een volwassen hond 75 IU per kilo lichaamsgewicht per dag. Voor een pup is dat 200 IU per kilo lichaamsgewicht per dag.

Let op!

 In de volgende gevallen wordt het toedienen van Vitamine A afgeraden:

                ● Een teef mag tijdens het eerste 6 weken van
                   de zwangerschap GEEN extra toegevoegde
                   Vitamine A  krijgen, dit is gevaarlijk voor de
                   ongeboren pup. Het is belangrijk dat de teef
                   voor de zwangerschap, het laatste deel
                   van de dracht, en gedurende de
                   zoogperiode WEL Vitamine A krijgt in de vorm
                   van levertraan.

               ● Bij commerciële hondenvoeding in blikken
                  waarin veel lever verwerkt zit.

               ●  Bij een (rauw natuurlijk) dieet waarin veel
                   lever gegeven wordt.

 
Klik voor Vitamines dosering voor honden hier!

Klik hier voor vitamine dosering voor kleine tot grote honden!

Vitortho Vitamine A levertraan capsules honden

  • Merk: NOW
  • Model: Vitortho Levertraan caps
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €15,95

  • Excl. BTW: €14,63

Tags: now, dracht, honden, zwangerschap, immuunsysteem, ogen, groei

Vitamines voor honden

NOW, wereldwijd één van de belangrijkste en hoogst gekwalificeerde (GMP) producent op de markt van orthomoleculaire voedingssupplementen. Bij NOW staat het kwaliteitsaspect hoog in het vaandel, of het nu gaat om de samenstelling van de producten of het productieproces. NOW voert deze kwaliteit ook door op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid. NOW hanteert een gezonde prijs zodat deproducten betaalbaar zijn voor zoveel mogelijk mensen. NOW is in Nederland één van de vijf meest geadviseerde merken bij therapeuten en heeft daardoor een grote naamsbekendheid.


VitOrtho is een betrouwbaar, innovatief merk van Nederlandse bodem. VitOrtholevert een breed assortiment geavanceerde, kwalitatief hoogwaardige(orthomoleculaire) voedingssupplementen met een uitstekendeprijs-kwaliteitverhouding. Bij het samenstellen van producten kiezen wij altijdvoor de best mogelijke ingrediënten, waarbij het gebruik van optimaal opneembare verbindingen centraal staat. Wij kiezen uitsluitend voor grond- en hulpstoffen die het lichaam goed kan verdragen en dus niet belastend zijn. Wij streven ernaar een bijdrage te leveren aan een optimale vitaliteit voor iedereen.

Vitamine A wat is dat,
Vitamine A is een in vet oplosbare vitamine. Zeer belangrijk voor de weerstand van uw hond. vitamine A werkt infectie werend en speeld een zeer grote rol tijdens de groei van honden. Ook onmisbaar voor het gezichtsvermogen en de gezondheid van de huid en het tandvlees van uw hond. Voor drachtige teven is het aan te raden om de dosering met 10% te verhogen.
Vitamine B-100 complex of Vitamine B-50 complex wat is dat,
Vitamine B is er in meerdere varianten, te weten; Vitamine B 1, 2, 3, 5,6,8, 11 en 12, dit zijn in water oplosbare vitamines. Deze B vitamines zijn samengebracht in een compleet vitamine B complex, zo wordt het eenvoudig om uw hond de complete vitamine B serie toe te dienen. Vitamine B1 zorgt voor het verbranden van koolhydraten die zich bevinden in het voedsel van de hond. Daardoor krijgt de hond de energie die hij nodig heeft, ook speelt vitamine B1 een belangrijke rol voor het zenuwstelsel en optimaal functioneren van het hart. Vitamine B2, voor het zenuwstelsel, spijsvertering en energiehuishouding. En voor een gezonde huid en het gezichtsvermogen van de hond. Vitamine B3 is een belangrijke factor in de energievoorziening van cellen en voor het zenuwstelsel. Ook voor een gezonde huid en dus ook indirect voor een gezonde vacht. Vitamine B5 is belangrijk voor de afbraak van eiwitten, vetten en ook de koolhydraten. Het levert een belangrijke bijdrage aan de energievoorziening. ook is het belangrijk bij het vormen van een aantal hormonen en wederom voor een goed functionerend zenuwstelsel. Vitamine B6 is belangrijk voor de weerstand van uw hond draagt bij aan een goede spijsvertering, en vorming van rode bloedcellen. in de energievoorziening onmisbaar en zorgt Vitamine B 6 verder voor een goede werking van het zenuwstelsel. Vitamine B8 is erg belangrijk bij de opbouw maar ook afbraak koolhydraten en eiwitten van uw hond, en bij het produceren van vetzuren. Het draagt bij in de energievoorziening, en een goed functionerend zenuwstelsel, en een gezonde vacht. Vitamine B11 ook wel Foliumzuur genoemd draagt bij aan een sterker immuunsysteem en is belangrijk bij de vorming van rode bloedcellen, het DNA en groei van pups tijdens de dracht. Ook belangrijk in de deling van belangrijke cellen tijdens de ontwikkeling.
Vitamine B12 voorkomt een vorm van bloedarmoede. Tevens belangrijk voor een goede weerstand van uw hond. Het is onmisbaar bij de vorming van gezonde rode bloedcellen, draagt bij aan een goede werking van het zenuwstelsel, en de energievoorziening en stofwisseling van honden.
Vitamine C wat is dat,
Vitamine C in de minerale vorm heet Magnesium ascorbaat poeder. De minerale vorm wordt opgeslagen in het vetweefsel en geadviseerd aan opgroeiende honden voor een goede ontwikkeling van gewrichten pezen en spieren, en oudere honden met gewrichtsproblemen.Vitamine C in de vorm van Ascorbinezuur
genoemd is een in water oplosbare vitamine. Dit is een zure variant van Vitamine en wordt geadviseerd bij tijdelijke infecties zoals voorhuidontsteking bij de reu. Vitamine C is onmisbaar voor een goede weerstand bij honden. Vitamine C zorgt voor gezonde botten, tanden, huid/vacht en bloedvaten. ook voor een goed functionerend zenuwstelsel en belangrijk in de energievoorziening. Vitamine C is een antioxidant en beschermt het lichaam tegen vrije radicalen. Vitamine C bevorderd verder ook de opname van ijzer.
Vitamine D3 wat is dat,
Vitamine D3 , is een in vet oplosbare vitamine, en zeer belangrijk voor honden om sterke botten en tanden te behouden, het stimuleert de opname van mineralen, calcium en fosfor. Vitamine D 3 voorziet de hond in een goede weerstand en is belangrijk voor een goede werking van de spieren. Zonlicht. Is de belangrijkste bron voor honden, veel wandelen in de buitenlucht helpt maar is zeker in de winter niet voldoende.
Vitamine E-200 en Vitamine E-400
wat is dat,
Vitamine E , is een in vet oplosbare vitamine, en speelt een brol in de aanmaak van rode bloedcellen. het houd de spieren en weefsels in stand. Zeer belangrijk voor de weerstand van honden. Vitamine E is een antioxidant, het beschermt tegen vrije radicalen.
Chlorella
wat is dat,
Chlorella is rijk aan vitamines, mineralen, essentiële aminozuren, vezels, nucleïnezuren, enzymen, eiwitten, en nog veel meer om op te noemen. Een van de meest beste eigenschappen van Chlorella is dat het een sterke reinigende werking in het hondenlichaam heeft. Chlorella word toegediend na een operatie ter bevordering van een sneller herstel het bind afvalstoffen en voert deze af.
Vitamines voor honden, kies voor de beste kwaliteit! NOW en Vitortho vitamines zijn voor menselijke consumptie.Een hond kan deze zuivere vitamines van organische herkomst zeer goed opnemen. Een vitamine tekort bij uw hond kunt u het beste aanvullen met vitamines van organische oorsprong.  NOW produceert al jarenlang alle vitamines van a tot z. Hondenartikelen.com biedt u de mogelijkheid om op een simpele en snelle wijze de benodigde vitamines te bestellen. De vitamines van NOW zijn zowel geschikt voor de hond als voor de mens. Ongeacht het hondenras kan elke hond in een fase van zijn leven behoefte hebben aan extra vitamines. Denk aan een drachtige teef, een opgroeiende hond, dekreu of werkhond. Vitamines afkomstig uit natuurlijke bron worden uitstekend opgenomen in het lichaam de hond!