• PUUR Allergie / Apis hond

PUUR Allergie / Apis hond bij acuut optredende allergische reacties met zwelling door ontsteking. Werkt ontstekingsremmend en vermindert de jeukprikkel. Bij zomereczeem. Voor de huid en vacht, met name staart.

Geschikt voor: Hond

Samenstelling: Een verdund extract van Apis mellifera, Goudsbloem (Calendula officinalis), Grote Brandnetel (Urtica)
en Zwarte bes (Ribes nigrum) . Alcohol 34% v/v.

Eigenschappen per ingrediënt:
Apis mellifica, een bereiding uit de honingbij, is vooral het aangewezen middel bij acuut optredende zwellingen door een ontsteking, waarbij afkoeling verbetering geeft en warmte slecht wordt verdragen. Calendula officinalis, een bereiding uit de goudsbloem, werkt ontstekingsremmend en wondhelend. Mezereum, een bereiding uit het peperboompje, werkt tegen eczeem en erytheem (roodheid) en vermindert de jeukprikkel.

Indicatie(s):
Voor huid en vacht.

Dosering en toepassing:
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-2 x daags:
Hond 10 - 15 druppels
Kat 5 - 10 druppels
1 ml = 20 druppels

Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Geef PUUR Allergie tenminste een half uur voor of na het eten, zodat het door het schone mondslijmvlies kan worden opgenomen. PUUR Allergie kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt.

Inhoud: 100 ml.

Verpakking: Druppelflacon

Producent: NML health, Weesp

Toelichting: Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatief gebruik en vervangt niet het advies van een dierenarts.

PUUR Allergie / Apis hond

  • Merk: PUUR
  • Model: PUUR Allergie
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €22,75

  • Excl. BTW: €20,87

Tags: puur, allergie, hond, jeukprikkel, allergische, reacties, zomereczeem, ontstekingremmend