• PUUR Hotspot hond

PUUR Hotspot hond bij honden, is een allergische huidreactie waarbij een hond of een kat last krijgt van een jeukende, natte, open rode plek. Puur Hotspot bevat bestandsdelen die de huid kalmeren, waardoor de hond of kat minder zal krabben, wat het herstel van de huid bevorderd.
Geschikt voor:
hond en kat
Samenstelling:
Een verdund extract van Apis mellifica, Ledum palustre en Urtica dioica. Alcohol 36% v/v.
Eigenschappen per ingrediënt:
Een verdund extract van Apis Mellifica (honingbij): is een middel bij acuut optredende zwelling door overgevoeligheid bij insectenbeten. Een verdund extract van Ledum palustre (moerasrozemarijn): staat bekend om zijn werking tegen de gevolgen van insectenbeten zoals allergische huidreacties, waarbij verergering van de klacht optreedt door warmte. Dit middel doet de jeuk afnemen. Een verdunning van Urtica dioica (grote brandnetel): wordt ingezet bij huidklachten die lijken op de irritatie die door brandnetels worden veroorzaakt: de huid wordt rood, er ontstaan kleine jeukbultjes en het voelt branderig aan.
Dosering en toepassing: (Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft)
1-2 x daags:
Hond 10 - 15 Druppels
Kat 5-10 druppels
1ml = 20 druppels
Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Geef Puur Hotspot tenminste een half uur voor of na het eten, zodat het door het schone mondslijmvlies kan worden opgenomen. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan.
Inhoud:
50 ml
Bewaren:
Puur Hotspot blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten invloed van direct zonlicht.
De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.
Buiten bereik van kinderen houden.
Verpakkingsvorm:
50 ml in glazen flesje met druppeldop in een doosje.
Producent:
NML health, Weesp
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

PUUR Hotspot hond

  • Merk: PUUR
  • Model: PUUR Hotspot
  • Beschikbaarheid: 2-3 Dagen
  • €16,40

  • Excl. BTW: €15,05

Tags: puur, hotspot, honden, huidontsteking, allergische, jeuk, kalmerend, huidherstellend, zwelling, accuut, insectenbeten, homeopathie, drainage