• PUUR Parasietbalans / Parasitus hond

PUUR Parasiet balans / Parasitus hond NIEUW!! Verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels
Geschikt voor:
Hond
Samenstelling:
per capsule: Absintalsem(Artemisia absinthium), Citroenkruid (Artemisia abrotanum), Curcuma (Curcumaxanthorrhiza), Fenegriek (Trigonella foenum-graecum), Grapefruitzaad extract (Citrus paradisi), Kruidnagel (Caryophyllus aromaticus) en Tijm (Thymus vulgaris). 62 mg Caprylzuur (als natriumcaprylaat) en 6 mg Magnesium (als -citraat).
Indicatie(s):
Voor een onaantrekkelijk milieu in de darmen.

Geef gedurende 10 dagen per kwartaal achter elkaar. Bij een hoog besmettingsrisico geef 10 dagen per 2 maanden. Bij gering besmettingsgevaar geef 2 a 3 x per jaar. Dit dient te worden gecombineerd met mest-/faeces onderzoek. Bij een worminfectie dient uiteraard reguliere ontworming toegepast te worden.

Eigenschappen per ingrediënt:
Artemisia absinthium (Alsemkruid) bevordert de spijsvertering en ondersteunt de functie van de lever. Zorgt voor een goede darmflora. Artemisia abrotanum (Citroenkruid) Goed voor de darmwerking en eetlustopwekkend. Curcuma xanthorrhiza (Bittere curcumawortel) Goed voor de slijmvliezen, beschermt de maagwand. Het stimuleert de werking van de lever. Curcuma verhoogt de weerstand tegen schimmels. Trigonella foenum-graecum (Foenegriek zaad) bevordert de voor de spijsvertering en celbeschermend. Grapefruitseed verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels. Caryophyllus aromaticus (Kruidnagel) bevat eugenol dit stimuleert de opbouw van het maagdarmslijmvlies. Kruidnagel is goed voor de darmflora. Thymus vulgaris (Thijm) Goed voor het darmmilieu. Het bevordert de eetlust en galsecretie. Caprylzuur (als natriumcaprylaat) Magnesium werkt ontspannend en is onmisbaar voor de aanmaak van vele spijsverteringsenzymen en bevordert de spijsvertering.

Dosering en toepassing:
Hond/kat < 10 kilo 1 - 2 capsules per dag
Hond 10-25 kilo 2 - 3 capsules per dag
Hond > 25 kilo 3 - 4 capsules per dag
1 capsule bevat 610 mg

Rechtstreeks in de bek of de capsule openmaken en door het voer geven, bevochtig dan het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.
Buiten invloed van direct zonlicht, droog en op kamertemperatuur. Buiten bereik van kinderen houden.

Inhoud :
60 capsules
Verpakking:
Plastic pot
Producent:
NML health

Toelichting:
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatief gebruik en vervangt niet het advies van een dierenarts.

PUUR Parasietbalans / Parasitus hond

  • Merk: PUUR
  • Model: PUUR Parasietbalans
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €19,95

  • Excl. BTW: €16,49

Tags: puur, parasietbalans, hond, weerstand, darmen, bacterien, schimmels