• PUUR Myo / Spier hond

PUUR Myo / Spier hond voor spierherstel, en soepele spieren

Samenstelling:
Verdunde extracten van Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens), Groot hoefblad (Tussilago petasites), Heermoes (Equisetum arvense), Passiebloem (Passiflora incarnata) en Zwarte bes (Ribes nigrum). Alcohol 20% v/v.

Indicatie(s):
Voor spieren, bij spierherstel
Eigenschappen per ingrediënt:
Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens) helpt bij het herstel van spierweefsel.Groot hoefblad (Tussilago petasites) werkt ontspannend, goed voor het spierweefsel. Heermoes (Equisetum arvense) De hoofdcomponent van heermoes is het kiezelzuur, dit is goed voor het bindweefsel. Het ondersteunt de stofwisseling. Passiebloem (Passiflora incarnata) werkt ontspannend en is rustgevend. Zwarte bes (Ribes nigrum) maakt spieren soepel, ter verzorging van gevoelige spieren.

Dosering en toepassing:

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft.
De optimale dosering is 1 - 2 x daags:
Hond 10 - 15 druppels
In acute gevallen:
Hond 25 druppels
20 druppels is circa 1 ml.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Toediening
Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Adviezen voor gebruik
Zorg voor voeding van goede kwaliteit, voldoende beweging en contact met soortgenoten.

Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Bewaren
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.

Synergie en combinaties met andere producten
PUUR Spier kan zonder problemen gecombineerd worden met reguliere medicatie. PUUR Magnesium werkt ontspannend. Voor sterkere spieren, meer spiermassa en vertraging van de verzuring van spieren bij inspanning kan PUUR Spieropbouw worden gegeven. Ter reiniging van het lichaam kan de PUUR Drainage.

Contra-indicaties
Gebruik tijdens de dracht en lactatie wordt ontraden.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.
Inhoud :
100 ml
Verpakking:
Druppelflacon
Producent:
NML health, Weesp
Toelichting:
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

PUUR Myo / Spier hond

  • Merk: PUUR
  • Model: PUUR Spier
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €22,75

  • Excl. BTW: €20,87

Tags: puur, spier, hond, spierherstel, spieropbouw, spierscheurtje, verrekking