• PUUR Weerstand / Resistentia hond

PUUR Weerstand / Resistentia hond, stimuleert het immuunsysteem. Versnelt het herstel na ziekte. Ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. Verhoogt de vitaliteit.
Samenstelling
(per 5 gram) heilzame planten: driekleurig viooltje, fenegriek, smalle weegbree, hokjespeul, lapacho en rode zonnehoed. 191 mg Zink (als L-Methionine). 926 mg L-Lysine HCl.

Dosering
De optimale dosering is 1 - 2 x daags:
hond > 25 kg 3 maatscheppen,
hond 10-25 kg 2 maatscheppen,
hond < 10 kg en kat 1 maatschep.
1 maatschep bevat circa 0,5 gram.Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.
Toediening door het voer. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

Adviezen voor gebruik
Zorg voor een gezonde leefomgeving, met voldoende frisse lucht, licht, beweging, contact met soortgenoten en gezonde voeding. Behandelingsduur In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurige ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan worden overgegaan op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct als daartoe aanleiding is.
Bewaren Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op de verpakking. Synergie en combinaties met andere producten PUUR Weerstand kan zonder problemen gecombineerd worden met reguliere medicatie. Bij een gevoelige huid in combinatie met Omega vetzuren (PUUR Veg Omega) voor soepele celmembranen, zodat afvalstoffen de cel beter kunnen verlaten en voedingsstoffen de cel in kunnen. Voor een doelmatige ademhaling met PUUR Luchtwegen en PUUR Broncho.

Contra-indicaties
Gebruik tijdens de dracht en lactatieperiode wordt ontraden. Geef in die periodes een multivitamine preparaat van PUUR.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Verpakkingsvorm
150 gram in plastic pot

Over de bestanddelen:
Driekleurig viooltje (Viola tricolor) Farmacognosten beschrijven dat saponinen en flavonoïden de belangrijkste bestanddelen zijn. Viola tricolor werkt bloedzuiverend en wordt vaak gebruikt voor de huid, maar ook voor soepele gewrichten en gezonde luchtwegen.
Fenegriek (Trigonella foenum-graecum) De plant is rijk aan ijzer, fosfor en zwavel en bevordert de opname van ijzer in het bloed. Het stimuleert de spijsvertering en geeft een doelmatige ademhaling. Smalle weegbree (Plantago lanceolata) De plant bezit veel slijmstoffen die een verzachtende invloed hebben op de luchtwegen.
Hokjespeul (Astragalus) activeert het immuunsysteem. Wordt ingezet bij verlies aan vitaliteit. Lapacho (Pau d’Arco) bevordert het natuurlijk afweersysteem. Rode zonnehoed (Echinacea purperea) Het stimuleert het immuunsysteem en verhoogt de weerstand. Hierdoor zorgt Echinacea voor het behoud van gezonde cellen en weefsels.
Zink (als L-Methionine) helpt het afweersysteem van de lichaamscellen. L-Lysine HCl verhoogt de weerstand van het lichaam. Lysine is van belang voor de aanmaak van collageen een belangrijke bestanddeel van pezen, banden, bloedvaten en huid en andere weefsels. Dit aminozuur is van belang voor de synthese van carnitine en geeft meer energie.

Producent: NML Health, Weesp
Toelichting:
Deze informatie is voor de dierenbezitter en vervangt niet het advies van een dierenarts.


PUUR Weerstand / Resistentia hond

  • Merk: PUUR
  • Model: PUUR Weerstand Hond
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €30,55

  • Excl. BTW: €25,25

Tags: puur, weerstand, hond, immuunsysteem, herstel, ziekte