Gewrichten

Gewrichten - Gewrichtsproblemen bij Honden, Artrose, Spondylose, Elleboogdysplasie, Heupdysplasie kan veel ongemak voor uw hond betekenen. Lees onder aan de pagina verder...


Product vergelijk (0)


PUUR Arthro hond

PUUR Arthro hond

PUUR Arthro hond ter ondersteuning van artrose in boeg-, elleboog-, carpaal-, knie- en tarsaalgewricht bij hond en kat.Voor soepele beweging, geeft ve..

€16,40 Excl. BTW: €15,05

PUUR Dyspla hond

PUUR Dyspla hond

PUUR Dyspla hond bij heupproblemen, voor een soepele start, bij stijve en stramme beweging, voor de botten.Werking van de bestanddelen: geeft verlicht..

€16,40 Excl. BTW: €15,05

PUUR Glucosamine compleet hond 250gr

PUUR Glucosamine compleet hond 250gr

PUUR glucosamine compleet hond 250gr voor de gewrichten, banden en pezen.Geschikt voor: Hond, KatSamenstelling: Samenstelling per 4 gram: Natuurlijke ..

€35,65 Excl. BTW: €29,46

PUUR Glucosamine compleet hond 500gr

PUUR Glucosamine compleet hond 500gr

PUUR glucosamine compleet hond 500gr voor de gewrichten, banden en pezen.Geschikt voor: Hond, KatSamenstelling: Samenstelling per 4 gram: Natuurlijke ..

€61,15 Excl. BTW: €50,54

PUUR Muscle mass (PUUR Spiersupport) Hond 250gr

PUUR Muscle mass (PUUR Spiersupport) Hond 250gr

PUUR Spieropbouw Muscle mass  hond 250gr voor de opbouw van spiermassa. Het verbetert de spierstofwisseling en -doorbloeding. Dit product vermind..

€39,95 Excl. BTW: €33,02

PUUR Muscle mass (PUUR Spiersupport) Hond 500gr

PUUR Muscle mass (PUUR Spiersupport) Hond 500gr

PUUR Spieropbouw Muscle mass hond 500gr voor de opbouw van spiermassa. Het verbetert de spierstofwisseling en -doorbloeding. Dit product verminde..

€69,95 Excl. BTW: €57,81

PUUR Plus + hond

PUUR Plus + hond

PUUR Plus hond natuurlijke pijnstiller voor honden. Tijdelijk niet leverbaar.Verzachtende invloed, geeft verlichting. Om vrijer te bewegen. Goed voor ..

€16,40 Excl. BTW: €15,05

PUUR Spondy hond

PUUR Spondy hond

PUUR Spondy hond,  bij spondylose voor een soepele achterhand. Voor slungelige jonge honden van de grote hondenrassen.Geschikt voor: HondSamenste..

€16,40 Excl. BTW: €15,05

PUUR Tendo / Pees hond

PUUR Tendo / Pees hond

PUUR Tendo / Pees hond voor pezen, banden en aanhechtingen. Met name voor snelgroeiende jonge honden van de grote hondenrassen.Geschikt voor: HondSame..

€22,75 Excl. BTW: €20,87

Visolie voor honden - Omega 3 olie

Visolie voor honden - Omega 3 olie

Visolie voor honden - Icelandpet Omega 3 250ml of 500mlDeze rijke olie, gewonnen van ansjovis en sardientjes, wordt goed geaccepteerd over ..

€12,95 Excl. BTW: €10,70

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10

Gewrichten en gewrichtsproblemen bij honden

Met de huidige middelen kunnen we dieren met artrose in verreweg de meeste gevallen een uitstekende kwaliteit van leven bieden. Wat is artrose eigenlijk? Artrose wordt in de volksmond ook wel gewrichtsslijtage genoemd. Eigenlijk is dat niet helemaal juist, er vormt zich bij artrose meestal juist extra bot en wel op de plaats waar het gewrichtskapsel op het bot aanhecht. Wat zie ik aan een hond met artrose? Het vervelende voor uw hond is dat artrose voor gewrichtsirritatie kan zorgen. Dit uit zich meestal in startkreupelheid: de hond loopt vooral kreupel als hij/zij net een tijd heeft gelegen. Zeker als de hond voordat hij ging liggen slapen zich meer dan normaal heeft ingespannen kan de kreupelheid ernstig zijn. Over het algemeen is het zo dat, als de hond eenmaal weer een beetje op gang is gekomen, de kreupelheid ook weer afneemt. Puur Glucosamine compleet in combinatie met Puur Omega-3  is zeer effectief voor de behandeling van artrose bij honden. De ervaringen zijn vaak erg goed. Het algemene beeld is dat de toediening zelfs betere resultaten oplevert dan bij mensen. Artrose is een klacht die veel voorkomt bij honden, vaak in combinatie met heupdysplasie. Het betreft vaak oudere honden, maar er zijn ook honden die er al op jonge leeftijd door worden getroffen. Veelal worden pijnstillers voorgeschreven. Helaas kunnen die bij langdurig gebruik ongezond zijn voor de hond. Bovendien bestrijden ze alleen de symptomen en doen weinig aan de oorzaak.Glucosamine kan vaak wat doen aan de onderliggende oorzaak. De werking is breed. Het supplement beschermt het kraakbeen in de gewrichten tegen verdere afbraak, bestrijdt de pijn, en verbetert de beweeglijkheid en gewrichtssmering.Het duurt gemiddeld enkele weken voordat de eerste verbetering optreedt en meestal wordt na enkele maanden het optimale resultaat bereikt. Niet elke hond reageert hetzelfde; de resultaten zijn uiteenlopend. Het komt voor dat oude honden die bijna niet meer uit hun mand konden komen weer probleemloos met hun baas op stap gaan en als een jonge hond rondrennen en -springen.