Wondzalf

Wondzalf voor honden
Vetramil® honingzalf  wondzalf op basis van honing en essentiële oliën. Deze wondzalf wordt ingezet bij oppervlakkige, en slecht helende ontstoken wonden. Vetramil® bevat antibacteriële honing met een hoog enzymgehalte. Hierdoor worden ontstoken wonden snel schoon. De goed smeerbare zalf kan direkt op de wond worden aangebracht of op een verbandgaasje. Door de vette samenstelling blijft de zalf ook in een natte omgeving (nat eczeem, hotspot) goed op de huid en het wondoppervlak gefixeerd. De natuurzuivere etherische oliën bevorderen het herstel van de geïrriteerde huid en versterken de ontsmettende werking. Vetramil spoelvloeistof,op basis van medicinale honing en propyleenglycol. Vetramil Spoelvloeistof is met succes getest door een groot aantal dierenartsen bij diverse grote en kleine huidaandoeningen bij kleine en grote huisdieren. Tevens zorgen deze oliën ervoor dat er geen ongedierte op de honing afkomt. Door de bittere smaak van de essentiële oliën likken de honden niet aan de zalf. PUUR Calendula zalf voor uitwendige behandeling van de huid, bij een droge schilferende huid. Espree Paw Balm is een verzorgende en beschermende balsem voor de kussentjes voetzooltjes.Een uniek product voor de totale verzorging van hondenvoeten, waardoor deze minder gevoelig worden voor warmte en kou.


Product vergelijk (0)


Vetramil honingzalf hond 180gr

Vetramil honingzalf hond 180gr

Vetramil honingzalf hond 180gr is een wondzalf op basis van honing en essentiële oliën. Deze wondzalf wordt ingezet bij oppervlakkige, en slecht helen..

€45,85 Excl. BTW: €37,89

Espree Hot Spot foam hond tijdelijk niet leverbaar

Espree Hot Spot foam hond tijdelijk niet leverbaar

Espree Hot Spot foam hond  (tijdelijk niet leverbaar) kalmerende wondzalf foam bij een hotspot, jeuk en een rode huid.Geschikt voor: HondSamenste..

€15,25 Excl. BTW: €12,60

Vetramil honingzalf hond 10gr

Vetramil honingzalf hond 10gr

Vetramil honingzalf hond 10gr is een wondzalf op basis van honing en essentiële oliën. Deze wondzalf wordt ingezet bij oppervlakkige, en slecht helend..

€8,95 Excl. BTW: €7,40

Vetramil honingzalf hond 30gr

Vetramil honingzalf hond 30gr

Vetramil honingzalf hond 30gr is een wondzalf op basis van honing en essentiële oliën. Deze wondzalf wordt ingezet bij oppervlakkige, en slecht helend..

€15,25 Excl. BTW: €12,60

Vetramil spoelvloeistof hond 250ml

Vetramil spoelvloeistof hond 250ml

Vetramil Spoelvloeistof hond op basis van honing en propyleenglycol voor lokale toepassing.Samenstelling: Mel, Propylene glycol, Aqua purificata, Poly..

€24,95 Excl. BTW: €20,62

Espree Paw Balm hond tijdelijk niet leverbaar

Espree Paw Balm hond tijdelijk niet leverbaar

Espree Paw Balm hond een verzorgende en beschermende balsem voor de kussentjes voetzooltjes, geeft een zachte en helende werking.Geschikt voor: HondSa..

€14,25 Excl. BTW: €11,78

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6