Oog en Oor

Oog en Oor bij Honden - Oculoheel is een homeopathisch geneesmiddel voor gebruik bij oogirritatie en allergische bindvliesontsteking. Bij bacteriële oogontstekingen moet controle door een arts gebeuren wanneer de therapie uitsluitend bestaat uit behandeling met Oculoheel. Oorontstekingen zijn een veel voorkomend probleem bij hond. De dieren schudden met hun kop, krabben aan hun oor en piepen soms van de pijn. De uitwendige gehoorgang kan vies en rood zijn maar ook het oor zelf (de inwendige gehoorgang). Ga direct naar de dierenarts als de hond plotseling doof is, bij evenwichtstoornissen, of als er bloed uit het oor komt. Puur Oor voor schone, gezonde oren zonder kriebel. Eén druppel per oor per week houdt de oren schoon. Voor de uitwendige gehoorgang! Bij twijfel raadpleeg uw dierenarts. Uitwendig voor het natuurlijk verwijderen van traanstrepen gebruik Espree Tear Stain&Spotremover.


Product vergelijk (0)


EspreeTear Stain & Spot Remover traanstreepverwijderaar

EspreeTear Stain & Spot Remover traanstreepverwijderaar

Espree Tear Stain & Spot Remover traanstreepverwijderaar,  verwijdert op milde wijze traanstrepen en andere verkleuringen in de vacht.Geschik..

€15,25 Excl. BTW: €12,60

Oorreiniger voor hondenoren Espree Ear care cleaner

Oorreiniger voor hondenoren Espree Ear care cleaner

Oorreiniger voor hondenoren Espree Ear care cleaner voor het reinigen en verzorgen van oren op basis van Tea Tree oil en pepermuntolie.Gebruik in comb..

€15,25 Excl. BTW: €12,60

PUUR Auris / Oor hond

PUUR Auris / Oor hond

Puur Auris / Oor hond bij oorontsteking en oormijt,voor gezonde schone oren.Samenstelling: Een verdund extract van Cardiospermum, Ledum, Chamomilla, E..

€13,25 Excl. BTW: €12,16

Reinigingsdoekjes hondenoren Espree Ear Care Wipes

Reinigingsdoekjes hondenoren Espree Ear Care Wipes

Reinigingsdoekjes hondenoren Espree Ear Care Wipes, de ideale schoonmaakdoekjes voor de oren van de hond. Gebruik om het oor inwendig schoon te maken ..

€14,95 Excl. BTW: €12,36

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4