Huid en Vachtproblemen

Huid en vacht problemen bij honden kunnen zich verschillend uiten. Jeuk, klapperen met de kop, likken aan de poten, schilfers in de vacht, kale plekken, wondjes, roodheid of verkleuring van de huid zijn de meest voorkomende verschijnselen. Lees onderaan de pagina verder...


Product vergelijk (0)


PUUR Allergie / Apis hond

PUUR Allergie / Apis hond

PUUR Allergie / Apis hond bij acuut optredende allergische reacties met zwelling door ontsteking. Werkt ontstekingsremmend en vermindert de jeukp..

€22,75 Excl. BTW: €20,87

PUUR Cteno / Huid hond

PUUR Cteno / Huid hond

PUUR Cteno / Huid hond voor de gevoelige huid. Bij kriebels in de oksels of liezen, in warme perioden, vooral wanneer de vlooien actief zijn. Voor de ..

€16,40 Excl. BTW: €15,05

PUUR Derma / Jeuk hond

PUUR Derma / Jeuk hond

PUUR Derma / Jeuk  hond, huidjeuk door eczeem, droge huid, huidontstekingen, hotspot, allergie, stress, vlooien enz. Puur jeuk werkt anti-allergi..

€16,40 Excl. BTW: €15,05

PUUR Drainage / Detoxi hond

PUUR Drainage / Detoxi hond

Puur Drainage / Detoxi hond de halfjaarlijkse inwendige reinigingskuur.Geschikt voor: HondSamenstelling: Extracten van: Artisjok (Cynara scolymus), Be..

€14,25 Excl. BTW: €13,07

PUUR Hotspot hond

PUUR Hotspot hond

PUUR Hotspot hond bij honden, is een allergische huidreactie waarbij een hond of een kat last krijgt van een jeukende, natte, open rode plek. Puur Hot..

€16,40 Excl. BTW: €15,05

Anti-tekenmiddel voor honden STOP!

Anti-tekenmiddel voor honden STOP!

Anti-tekenmiddel STOP! voor honden. Het natuurlijke alternatief voor vlooien- en tekendruppelsEén variant voor: hond, kat, konijn, fret, cav..

€24,95 Excl. BTW: €22,89

Huid en Vachtproblemen Combinatiepakket hond

Huid en Vachtproblemen Combinatiepakket hond

Huid en Vachtproblemen combinatiepakket hond Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft Hondenartikelen.com een selectie gemaakt uit de producten..

€42,50 Excl. BTW: €38,99

Visolie voor honden - Omega 3 olie

Visolie voor honden - Omega 3 olie

Visolie voor honden - Icelandpet Omega 3 250ml of 500mlDeze rijke olie, gewonnen van ansjovis en sardientjes, wordt goed geaccepteerd over ..

€12,95 Excl. BTW: €10,70

PUUR Vitamine en Mineralen Hond

PUUR Vitamine en Mineralen Hond

PUUR Vitamine en Mineralen 250 gr Hond voor een gezond immuunsysteem, voor herstel na ziekte of operatie, en bij medicijngebruik.Geschikt voor: HondSa..

€24,95 Excl. BTW: €20,62

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9

Huid en vachtproblemen bij honden

Huid en vacht problemen bij honden kunnen zich verschillend uiten. Jeuk, klapperen met de kop, likken aan de poten, schilfers in de vacht, kale plekken, wondjes, roodheid of verkleuring van de huid zijn de meest voorkomende verschijnselen. Deze problemen kunnen uitsekend behandeld worden door het inzetten van Puur Drainage, Puur Jeuk, en uitwendig Vetramil honingzalf. Ook het toedienen van Puur Omega-3 verbetert de huid en vacht van de hond. Atopie betekent dat stoffen (inhalatie- en/of contactallergenen, zoals o.a. katten-, honden-, konijnen- en mensenhuidstof, huisstofmijten, boompollen en graspollen) die door de hond worden ingeademd en met de huid in contact komen, via een allergische reactie in het lichaam jeuk kunnen veroorzaken aan de kop (over de grond schuren), oksels, buik en flanken. Verder kan de hond aan de poten bijten of likken. De jeuk wordt vaak ook gezien op de rug en aan de oren. Begin tijdig voor het hooikoortsseizoen met het toedienen van Puur Pollen. Een handig pakket voor u samengesteld, kijk eens naar Huid en Vachtproblemen hond combniatiepakket.