Spieren en Pezen

Spieren en Pezen bij honden- PUUR Spieropbouw bevat belangrijke bouwstenen voor de opbouw van spiermassa bij de hond. Het verbetert de spierstofwisseling en de doorbloeding. Dit product vermindert het ontstaan van spierpijn na inspanning. Het versterkt de spieren, pezen en banden, bij training, voor een goede spieropbouw, ter verbetering van het uithoudingsvermogen, bij spierzwakte en spieratrofie, bij achterhandslapte, bij gewrichtsaandoeningen, zoals heupdysplasie en artrose. Het versterkt de spieren, pezen en banden om het gewricht, zodat de belasting van de gewrichten en daardoor de klachten verminderen, bij hartproblemen (cardiomyophatie) het versterkt de hartspier. Ook voor jonge honden van grote hondenrassen mits daarnaast de juiste beweging gegeven wordt.


Product vergelijk (0)


PUUR Magnesium hond

PUUR Magnesium hond

PUUR Magnesium hond, bij stress zowel lichamelijk als geestelijk. Werkt ontspannend op de spieren bijvoorbeeld na een lange wandelingGeschikt voor: Ho..

€15,95 Excl. BTW: €13,18

PUUR Muscle mass (PUUR Spiersupport) Hond 250gr

PUUR Muscle mass (PUUR Spiersupport) Hond 250gr

PUUR Spieropbouw Muscle mass  hond 250gr voor de opbouw van spiermassa. Het verbetert de spierstofwisseling en -doorbloeding. Dit product vermind..

€39,95 Excl. BTW: €33,02

PUUR Muscle mass (PUUR Spiersupport) Hond 500gr

PUUR Muscle mass (PUUR Spiersupport) Hond 500gr

PUUR Spieropbouw Muscle mass hond 500gr voor de opbouw van spiermassa. Het verbetert de spierstofwisseling en -doorbloeding. Dit product verminde..

€69,95 Excl. BTW: €57,81

PUUR Myo / Spier hond

PUUR Myo / Spier hond

PUUR Myo / Spier hond voor spierherstel, en soepele spierenSamenstelling: Verdunde extracten van Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens), Groot hoefbl..

€22,75 Excl. BTW: €20,87

PUUR Spondy hond

PUUR Spondy hond

PUUR Spondy hond,  bij spondylose voor een soepele achterhand. Voor slungelige jonge honden van de grote hondenrassen.Geschikt voor: HondSamenste..

€16,40 Excl. BTW: €15,05

PUUR Tendo / Pees hond

PUUR Tendo / Pees hond

PUUR Tendo / Pees hond voor pezen, banden en aanhechtingen. Met name voor snelgroeiende jonge honden van de grote hondenrassen.Geschikt voor: HondSame..

€22,75 Excl. BTW: €20,87

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6