Hondenzwemvesten

Hondenzwemvesten van Ruffwear zijn voor sommige rassen een must want niet elke hond heeft van nature de gave om meteen te kunnen zwemmen. Dog soorten zoals bijvoorbeeld de Bordeauxdog zijn topzwaar aan de voorzijde en gaan van nature vaak kopje onder. Ook kunnen omstandigheden er soms toe leiden om voor de veiligheid van een goed zwemvest te kiezen, denk aan vakanties met de boot.


Product vergelijk (0)


Zwemvest hond Ruffwear Float coat red sumac NIEUW!

Zwemvest hond Ruffwear Float coat red sumac NIEUW!

Hondenzwemvest Ruffwear  float coat red sumac. Nieuw! Het topmodel onder de hondenzwemvesten en reddingsvesten! Verhoog de veiligheid van uw hond..

€105,90 €114,90 Excl. BTW: €87,52

Hondenzwemvest Ruffwear K-9 Float coat wave orange uitverkocht

Hondenzwemvest Ruffwear K-9 Float coat wave orange uitverkocht

Hondenzwemvest Ruffwear K-9™ float coat wave orange -uitverkocht- Het topmodel onder de hondenzwemvesten en reddingsvesten! Verhoog de veiligheid van ..

€89,95 Excl. BTW: €74,34

Hondenzwemvest Ruffwear K-9 Float coat rood

Hondenzwemvest Ruffwear K-9 Float coat rood

Hondenzwemvest Ruffwear K-9™ float coat rood uitverkocht. Het nieuwe model wordt 1e week mei verwacht.Het topmodel onder de hondenzwemvesten en reddin..

€89,95 Excl. BTW: €74,34

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Ruffwear hondenzwemvesten

Hondenzwemvesten van Ruffwear zijn voor sommige rassen een must want niet elke hond heeft van nature de gave om meteen te kunnen zwemmen. Dog soorten zoals bijvoorbeeld de Bordeauxdog zijn topzwaar aan de voorzijde en gaan van nature vaak kopje onder. Ook kunnen omstandigheden er soms toe leiden om voor de veiligheid van een goed zwemvest te kiezen, denk aan vakanties met de boot. Een ongeluk is zo gebeurd, en wordt niet altijd gelijk opgemerkt met alle gevolgen van dien. De hondenzwemvesten van Ruffwear zijn met zorg ontwikkeld en gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Zeer handig is het handvat aan de bovenzijde van het honden zwemvest, dit handvat maakt het mogelijk om de hond uit het water te trekken op de boot of aan de hogere wallekant. Het topmodel van Ruff Wear onder de hondenzwemvesten en reddingsvesten is het K-9 float coat. Het verhoogd de veiligheid voor uw hond tijdens een boottochtje in het weekend, of kanovakantie in de Ardennen. Gedacht is aan een goede ergonomische pasvorm,  zodat de hond zich vrij kan bewegen in het water. De slimme telescopische sluiting zorgt voor een perfect afgewerkt hondenzwemvest zonder hinderlijke onbetrouwbare  klittenbanden. Het zwemvest heeft een zeer hoog drijfvermogen met een variabele wanddikte wat zorgt voor een natuurlijke zwempositie voor de hond. Belangrijk gegeven is dat een hondenzwemvest of honden reddingsvest een veiligheidsartikel is en bedoeld is om hondenlevens te redden. Kies daarom voor de kwaliteit van Ruffwear en negeer goedkoop aangeboden varianten van wazige kwaliteit.