Hondentuigen

Hondentuigen - Honden Klimtuig Veiligheidsharnas Ruffwear Doubleback™ Harness Met dit versterkte veiligheidsharnas wordt rotsachtig terrein óók toegankelijk voor uw hond.  Ruffwear Omnijore™ Joring systeem Trektuig voor honden. Honden Harnas Ruffwear Web Master™ of Front Range Harness. Dit hondenharnas van Ruff Wear is een innovatieve veilige en comfortabele hondentuig.


Product vergelijk (0)


Hondentuig Front Range harness Ruffwear blauw

Hondentuig Front Range harness Ruffwear blauw

Hondentuig Ruffwear Front range Harness blauw, een innovatief hondentuig voor dagelijks gebruik. een halsband is niet nodig met de comfortabele harnas..

€49,95 Excl. BTW: €41,28

Hondentuig Front Range harness Ruffwear grijs

Hondentuig Front Range harness Ruffwear grijs

Hondentuig Ruffwear Front range Harness grijs, een innovatief hondentuig voor dagelijks gebruik. een halsband is niet nodig met de comfortabele harnas..

€49,95 Excl. BTW: €41,28

Hondenharnas Ruffwear Web Master Harness grijs

Hondenharnas Ruffwear Web Master Harness grijs

Hondenharnas Ruffwear Web Master Harness grijs dit kwalitatieve hondenharnas is een innovatieve veilige en comfortabele 5-punts uitrusting die een hon..

€69,95 Excl. BTW: €57,81

Klimtuig Ruffwear DoubleBack Harness honden

Klimtuig Ruffwear DoubleBack Harness honden

Klimtuig Ruffwear Doubleback Harness voor honden tijdens klimmen, alpinisme, en canyoneering met de hond. Met dit versterkte veiligheidsharnas wordt r..

€179,95 Excl. BTW: €148,72

Hondentrektuig Ruffwear Omnijore Joring System

Hondentrektuig Ruffwear Omnijore Joring System

Hondentrektuig Ruffwear Omnijore joring system voor honden met heupriem voor het baasje! Gebruik het Omnijore systeem voor de wintersport of in de zom..

€189,95 Excl. BTW: €156,98

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

Ruffwear Hondentuigen

U gaat meerdere keren per dag wandelen met de hond. Een goede wandeluitrusting is dus onmisbaar. Het Ruffwear Front range harnas is een harnas voor dagelijks gebruik en aantrekkelijk voor alle hondenbezitters. Het is eenvoudig af te stellen en aan te passen. 4 punten om exact op maat af te stellen voor de beste pasvorm, ongeacht het ras van de hond. Gewatteerde borst en buik stukken vooreen goede comfortabele pasvorm en langdurig gebruik. Het tuig is zo ontwikkeld,dat als de hond aan de lijn trekt, de spanning wordt verdeeld over het gehele tuig. Het Ruffwear Web Master harnas is onmisbaar wanneer u de hond moet assisteren bij bijvoorbeeld trap lopen of in de auto tillen. Het is een zeer sterk harnas met een handvat waarmee u de hond makkelijk kunt liften. Het Web Master harnas is in eerste instantie speciaal ontwikkeld voor werk en hulphonden. Zo kunnen begeleiders van dez ehulphonden hun hond bijvoorbeeld een handje helpen wanneer zij over obstakels geholpen moeten worden. Uiteraard hoeft U geen hulphond te hebben om van de voordelen van het Web Master™ harnas te profiteren. Het spinnenwebharnas zorgt voor een perfecte pasvorm en voldoende bewegingsvrijheid voor uw hond. Door de openingen op de rug krijgt uw hond voldoende ventilatie en kan hij dit harnas met gemak langere tijd dragen.

Wat zijn de voordelen van een hondentuig, borsttuig of hondenharnas?

De laatste jaren is er meer onderzoek gedaan naar het gebruik hondentuigen. Het gebruik van een halsband kan op den duur schade geven blijkt uit het onderzoek. De halsband kande bloedtoevoer dichtdrukken, zeker wanneer uw hond trekt aan de lijn. Verschoven halswervels, een schildklierontsteking kunnen een gevolg zijn door het gebruik van een halsband. Een hondentuig of hondenharnas is om deze reden een mooi alternatief voor de halsband.