Voortplanting

Voortplanting Schijnzwanger Geslachtsdrift- Hormonen beïnvloeden het gedrag. Tot op zekere hoogte is dat geen probleem, het hoort erbij. Soms kunnen hormonen de gedragingen wel heel erg beïnvloeden. Bijvoorbeeld een teef die schijnzwanger is en alleen maar in haar mand ligt en alles daarheen sleept, of een reu met overmatige geslachtsdrift. Hieronder een aantal ‘hormonale problemen’ en werkzame bestanddelen die de hormoonhuishouding normaliseren en de fertiliteit (vruchtbaarheid) verbeteren.Extracten van Cynara scolymus, Centaurium erythraea, Angelica archangelica, Acorus calamus, Uncaria tomentosa, Agnus castus, Carduus marianus, Taraxacum officinale, Crocus sativa flores en Chelidonium majus.Deze bestanddelen reguleren de huishouding van de geslachtshormonen van zowel het vrouwelijke als het mannelijke geslacht. Bij de Teef werkt regulerend op de vrouwelijke hormoonhuishouding, bij niet loops worden of bij schijndracht. Bij de Reu werkt regulerend op de mannelijke hormoonhuishouding, bij rijgedragen verhoogde geslachtsdrift. Prostaatproblemen bij (oudere) mannelijke dieren. De prostaat is een klier van het mannelijk geslachtsapparaat en zit om de urinebuis heen. De prostaat vergroot naarmate een dier ouder wordt. Dit gebeurt onder invloed van hormonen. Wanneer de prostaat erg vergroot is zal het dier er last van hebben. Ontlasten gaat moeilijker en de ontlasting is soms afgeplat. Doordat het dier hard moet persen bestaat er kans op een hernia perinealis. Fytotherapeutische middelen zorgen voor een gezonde prostaat, pijnstilling en remming van ontstekingen, regulering van de hormoonhuishouding en dat de prostaat zijn functie en formaat behoudt. Wanneer zet je deze bestanddelen in: - Bij prostaataandoeningen, zoals prostaathyperplasie, prostaathypertrofie, prostaatontsteking en prostaatcysten.- Bij hypersexueel gedrag van de reu. Bron NML Health.


Product vergelijk (0)


PUUR Hypersex / Geslachtsdrift hond

PUUR Hypersex / Geslachtsdrift hond

PUUR Hypersex / Geslachtsdrift  Hond, bij hinderlijke geslachtsdrift van de  reu. Goed voor de prostaat.Samenstelling:Extracten van hop (Hum..

€16,40 Excl. BTW: €15,05

PUUR Oestro / Brons Hond

PUUR Oestro / Brons Hond

PUUR Oestro/ Brons hond, bevordert een normale en regelmatige cyclus bij de teef. Geschikt voor: HondSamenstelling:Extract van Kuisboom (Agnus castus)..

€22,75 Excl. BTW: €20,87

PUUR Schijnzwanger / Pseudo pregnancy hond

PUUR Schijnzwanger / Pseudo pregnancy hond

PUUR Schijnzwanger / Pseudo pregnancy  hond, bij wisselende stemmingen en ongemakken tijdens en na de loopsheid cyclus.Samenstelling:Ex..

€16,40 Excl. BTW: €15,05

PUUR Utero hond

PUUR Utero hond

PUUR Utero tijdens en na de bevalling bij honden. Voor het opschonen van de baarmoeder. Na de loopsheid.Geschikt voor: HondSamenstelling: Extracten va..

€16,40 Excl. BTW: €15,05

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4