Ruilen of Retourneren

Een artikel ruilen of retourneren

Ons voornemen is dat u tevreden bent met uw aankoop bij Hondenartikelen.com. Maar mocht een artikel onverwacht niet aan uw verwachtingen voldoen, is er iets verkeerd gegaan met de bezorging of heeft u een probleem? Neem dan direct contact met ons op. We helpen u graag en staan voor u  klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen!

 

Bestelling 14 dagen op zicht
Vanaf het moment dat de bestelling bij u bezorgd is, heeft u de artikelen 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn mag u de artikelen bekijken en/of passen voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het artikel wenst te behouden, tenzij anders vermeld. Indien u het artikel niet wenst te behouden kunt u het artikel retour sturen, zie de onderstaande voorwaarden voor retour zending. Zodra het artikel in goede orde retour ontvangen is, stort Hondenartikelen.com het orderbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 3 werkdagen terug op uw rekening.

 

Ruilen van artikelen
Indien u een artikel wenst te ruilen voor een andere maat, kleur of een geheel ander artikel, kunt u binnen de website van Hondenartikelen.com een retour aanmaken. De link naar de pagina treft u onderaan de website onder het kopje Klantenservice; Retouraanvraag. Vermeld hierbij uw ordernummer, uw naam, het artikel dat u wilt ruilen en het nieuwe artikel dat u wenst te ontvangen.

Indien het bestelde artikel goedkoper is dan het te ruilen artikel ontvangt u het resterende bedrag terug. Is het bestelde artikel duurder dan het te ruilen artikel, wordt het resterende bedrag bij u in rekening gebracht. De kosten voor de retourzending van het te ruilen artikel zijn voor uw eigen rekening.

Wilt u sneller (vaak morgen al) het nieuwe artikel in huis hebben? Dan kunt u een nieuwe bestelling plaatsen via onze webwinkel. Bij een ruil betaalt u uiteraard geen dubbele verzendkosten. Bij de nieuwe bestelling via onze webwinkel betaalt u wel verzendkosten, maar dat betalen we terug als het retour pakket is ontvangen. Zo betaalt u altijd maar één keer verzendkosten. Indien u naderhand besluit nogmaals te ruilen, is dat mogelijk, maar rekenen we wel het standaard tarief verzendkosten.

Het retouradres is:
Hondenartikelen.com
Cinemadreef 166
1325EP Almere
Nederland

Zodra wij het te ruilen artikel in goede staat hebben ontvangen wordt het nieuwe artikel aan u verzonden en;

  •  indien van toepassing, de bijbetaling hebben ontvangen
  •  indien van toepassing, het teveel betaalde aan u overmaken

Let op: Houdt u aan de voorwaarden die gelden voor het ruilen en retourneren van artikelen, zoals hieronder vermeld.

E-mailadres klantenservice: info@hondenartikelen.com

Voorwaarden voor ruilen en retourneren van artikelen

Een artikel dat geruild of retour gezonden wordt, moet voldoen aan de onderstaande voorwaarden:

  • Het artikel dient inclusief pakbon c.q. factuur binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan Hondenartikelen.com retour te worden gezonden.
  • Het artikel dient ongedragen, ontdaan van dierenharen en onbeschadigd te zijn.
  • Het artikel dient te zijn voorzien van de aangehechte prijskaart en/of label(s).
  •  Het artikel dient deugdelijk te zijn verpakt.
  • De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn.

Let op: alle retourzendingen die niet aan deze voorwaarden voldoen, worden niet geaccepteerd door Hondenartikelen.com

 

Retourneren van beschadigde of incomplete artikelen
Ondanks de hoge kwaliteit van de artikelen die Hondenartikelen.com in het assortiment heeft opgenomen, kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat beschadigd of incompleet is. In dat geval vragen wij u zo spoedig mogelijk per e-mail contact op te nemen met de Hondenartikelen.com klantenservice, zodat wij een passende oplossing kunnen aanbieden.