Glucosamine

Glucosamine voor honden wordt toegediend bij Artritis (gewrichtsontsteking), pijnlijke artrose verzwakt bindweefsel (banden, kapsel, spieren, huid, luchtwegen, darmen, bloedvaten). Ook bij droge ogen en astmatische klachten kan Glucosamine compleet een effectieve ondersteuning bieden. Door de toevoeging van onder andere Boswelia, Niacinamide en N-Acetyl-cysteïne voor de effectieve ondersteuning bij pijnlijke artrose/artritis. Het bewegen op zich wordt makkelijker en door de toegenomen beweging neemt de stofwisseling in de gewrichten weer toe. Glycosaminoglycanen vormen de basisstructuur van het kraakbeen; glycosaminoglycanen worden onder andere gevormd door glucosamine en chondroïtine. Chondroïtine verhoogt tevens het gehalte aan hyaluronzuur. Dit zuur werkt als smeermiddel in de gewrichten. MSM is de leverancier van de belangrijkste zwavelverbindingen. Zwavelverbindingen zijn nodig voor de aanmaak van collageen en keratine en de (weder) opbouw van het kraakbeen. Ascorbinezuur (Vitamine C) is onmisbaar voor de aanmaak van bindweefsel en kraakbeen. Calcium- en Magnesiumcitraten zijn licht verteerbaar en derhalve goed inzetbaar om als bouwstenen voor de botten en gewrichten te fungeren. Magnesium zorgt voor een goede spierontspanning, wat onder andere bij gewrichtspijnen verlichting geeft.


Product vergelijk (0)


PUUR Glucosamine compleet hond 250gr

PUUR Glucosamine compleet hond 250gr

PUUR glucosamine compleet hond 250gr voor de gewrichten, banden en pezen.Geschikt voor: Hond, KatSamenstelling: Samenstelling per 4 gram: Natuurlijke ..

€35,65 Excl. BTW: €29,46

PUUR Glucosamine compleet hond 500gr

PUUR Glucosamine compleet hond 500gr

PUUR glucosamine compleet hond 500gr voor de gewrichten, banden en pezen.Geschikt voor: Hond, KatSamenstelling: Samenstelling per 4 gram: Natuurlijke ..

€61,15 Excl. BTW: €50,54

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2