• Bach Rescue 20ml spray hond

Bach Rescue Spray hond bij acute stress en paniek.  Bijvoorbeeld als honden hevig schrikken van vuurwerk. Het helpt de hond rustig te blijven in moeilijke situaties, terwijl de alertheid blijft. Bach Rescue helpt bij ziekte, na een operatie of voor een bezoek aan de dierenarts of hondentrimster, maar Rescue wordt ook ingezet voor honden die zenuwachtig zijn bij shows of wedstrijden. Dit middel maakt niet suf. Ideaal tijdens de vakantiereis in de auto.

Geschikt voor:
Hond

Samenstelling:
Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum.

Eigenschappen per ingrediënt:
Bach Rescue is een 100% natuurlijke antistress remedie die snel verlichting geeft in noodsituaties die spanning en stress met zich meebrengen, bijvoorbeeld als huisdieren hevig schrikken of in paniek raken. Het helpt het dier rustig te blijven in moeilijke situaties, terwijl het dier wel alert blijft. Bach Rescue helpt bij ziekte, na een operatieof voor een bezoek aan de dierenarts of hondentrimster, maar Rescue wordt ook ingezet voor dieren die zenuwachtig zijn bij shows of wedstrijden. Echter, als de onrust voorbij is, is het voor de langere termijn beter om een individuele mix van Bach Flower Remedies voor het dier te maken. Het systeem van de 38 verschillende Bach Flower Remedies zorgt dan voor het aanpakken van de diepere oorzaken van de onevenwichtigheden.

Kenmerken:
● is eenvoudig in gebruik en kan op diverse manieren worden toegediend (in de bek/ op de neus/
   poten, klauwen of oren/ aan het drinkwater toe te voegen of door het voer van de dieren mengen)
● kent geen bijwerkingen
● is niet verslavend
● belemmert de werking van andere geneesmiddelen niet
● heeft weinig advisering nodig 

Dosering en toepassing:  De remedies toevoegen aan het drinkwater of mengen door het voer van de dieren. De dosering is twee druppels van iedere geselecteerde remedie (vier van Bach Rescue of 2 keer sprayen) per bak. Sommige dieren drinken niet vaak en krijgen de remedies dan niet regelmatig genoeg binnen om er baat bij te hebben. In dat geval een mengflesje gebruiken. Dit doet u door twee druppels van iedere gekozen remedie (en vier van Bach Rescue of 2 keer sprayen) toe te voegen aan een 30 ml. mengflesje gevuld met bronwater. Hiervan minimaal vier keer per dag vier druppels. De dosering uit een mengflesje is hetzelfde voor grote en kleine dieren.

De dosering uit het mengflesje kan op verschillende manieren worden toegediend, bijvoorbeeld:
• direct in de mond of bek
• op de neus druppelen, zodat het dier het eraf likt
• de dosering op poten, klauwen of oren druppelen, zodat deze door de huid wordt opgenomen

Inhoud :
20 ml - Remedy spray

Bach Rescue 20ml spray hond

  • Merk: Bach
  • Model: Rescue 20ml spray
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €18,50

  • Excl. BTW: €15,29

Tags: bach, rescue, honden, angst, stress, spanning, onrust, vuurwerkangst, vakantiestress