• PUUR Kidney / Nier hond

PUUR Kidney / Nier hond voor een goede nierfunctie.
Geschikt voor:
Hond

Samenstelling:
een verdund extract van Lespedeza sieboldi en Solidago virga aurea.


Indicatie(s):
Voor de nieren


Eigenschappen per ingrediënt:
Lespedeza sieboldi wordt in een verdunning ingezet voor de nieren bij een hoog ureumgehalte in het bloed.
Echte Guldenroede (Solidago virga aurea) voor een goede nierfunctie. Geeft verlichting.


Dosering en toepassing:
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft.
De optimale dosering 2 - 3 x daags
Hond > 15 kg 2 tabletten
Hond < 15 kg 1 tablet
Kat 1 tablet
1 tablet = 150 mg

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Toediening kan rechtstreeks in de mond, in een stukje brood of in iets lekkers gegeven worden. Voor optimaal resultaat dient dit natuurproduct te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het voeren.

Behandelingsduur:
Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Bewaren:
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.

Synergie en combinaties met andere producten: 

Dit product kan zonder bezwaar worden ingezet in combinatie met natuurlijke gezondheidsproducten en reguliere geneesmiddelen. Gebruik in combinatie met PUUR Omega-3 geconcentreerde vetzuren.

Contra-indicaties:
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

Bijwerkingen:
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Inhoud:
300 tabletten
Verpakking:
Pot
Producent:
NML health, Weesp
Toelichting:
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.PUUR Kidney / Nier hond

  • Merk: PUUR
  • Model: PUUR Nier
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €22,95

  • Excl. BTW: €21,06

Tags: puur, nier, honden, nierfunctie, ureumgehalte, nierwerking