• PUUR Pollen hond

Puur Pollen hond bij niezen door stuifmeel, rode ogen en kriebel. Geef pollen minder kans.

Samenstelling: Verdunde extracten van grassen en stuifmeel van onder andere acacia, berk, beuk, bijvoet, doddegras, eik, Engels raaigras, es, ganzenvoet, gerst, guldenroede, haver, hazelaar, hop, iep, linde, maïs, madeliefje, olijfboom, paardenbloem, populier, rogge, tarwe, vlier, wilg, zachte haver en zwenkgras. Alcohol 20% v/v.

Indicatie(s):
Bij kriebel, rode ogen en niezen door stuifmeel.

Eigenschappen per ingrediënt:
Geeft pollen minder kans, heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen. Helpt bij een gevoelige huid en ondersteunt het herstellend vermogen.

Dosering en toepassing:
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft:
Gedurende de eerste drie weken 1x een dosis per 5 dagen, daarna iedere drie weken één dosis tot het einde van het pollenseizoen.
Dosis:
Hond 10-15 druppels
Kat 5 druppels

Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Geef PUUR Pollen tenminste een half uur voor of na het eten, zodat het door het schone mondslijmvlies kan worden opgenomen. Bij dieren waarvan bekend is dat ze reageren op pollen of stuifmeel is het raadzaam om vóór de eerste tekenen van stuifmeel in de lucht al te beginnen met de inzet van PUUR Pollen. In alle overige gevallen dient te worden begonnen zodra de eerste tekenen zich voordoen.

Voor het beste effect wordt aangeraden om dit middel tenminste twee pollenseizoenen consistent te gebruiken. In veel gevallen is het daarna niet meer nodig.

PUUR Pollen kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Adviezen voor gebruik:
Zorg voor een gezonde leefomgeving, met voldoende frisse lucht, licht, beweging, contact met soortgenoten en gezonde voeding.

Behandelingsduur:
Geef PUUR Pollen minimaal gedurende 1 pollenseizoen. Indien nodig 2 seizoenen.

Bewaren:
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.

Synergie en combinaties met andere producten PUUR Pollen kan zonder problemen gecombineerd worden met andere middelen. Het is aan te bevelen om bij aanvang van de toediening het reinigingen van het lichaam te stimuleren metPuur Drainage. De huid kan uitwendig worden verzorgd met Vetramil honingzalf.

Contra-indicaties:
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

Bijwerkingen:
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.
Verpakking:
Druppelflacon
Inhoud:
50 ml.
Producent:
NML health, Weesp
Toelichting:
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

PUUR Pollen hond

  • Merk: PUUR
  • Model: PUUR Pollen
  • Beschikbaarheid: 2-3 Dagen
  • €16,40

  • Excl. BTW: €15,05

Tags: puur, arthro, hond, artrose, gewrichten, stijfheid, soepele, beweging